Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Lipanj bez školskih briga

Sredinom lipnja završila je nastava, škole su, barem za učenike, zatvorile svoja vrata. Buduće maloškolske srednjoškolke uspješno su upisale se u prvi razred, a sadašnji srednjoškolci započeli ili će krajem ljeta pohađati ferijalnu praksu. Veliki maturant Anto u samostalni život zakoračio je sezonskim radom na Jadranu. Za sve ostale odmak od školskih briga započeo je vikendom od 14. do 16. lipnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. gdje je održan drugi ljetni susret u sklopu projekta „Mali putokazi u život“.

Opširnije


Korak po korak u nove pobjede

Sunčani i ugodni dio godine dodatno smo ukrasili našim mladim i lijepim maturantima i maturanticama. Kako se školska godina bliži kraju proslave matura nezaobilazan su događaj, a mi u Maloj školi redovito imamo koga ispratiti.

Opširnije


Glazba je most

U petak, 7. lipnja 2024. godine u 18.30 sati u dvorani Male škole održan je ogledni sat na kojem su polaznici Muzikoterapije prezentirali ono što su radili tijekom školske godine, posebice u drugom polugodištu. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta i sretni smo da su vareška djeca i naši maloškolci povezali i na poseban događaj doveli u Malu školu veliki broj odraslih.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći